Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Verstandig volgens Karen hihi

  • karen

    Gewoon pinnen, dat kan in Arraial behalve als je alleen postbank hebt, die hebben ze eraf gegooid ! daarvoor moet je bij de bank geschreven door Spons zijn.

    Maar voor pinnen met allerlei andere pasjes moet je ijn ;

    De “joodse bakker” je gaat naar binnen loopt naar achteren ,naar beneden en aan je linkerhand grote machine !

    Let op !

    Hij wordt op vrijdag en maandag bijgevuld, komt er een grote gepantserde wagen met TIG tot de tanden bewapende agenten met grote geweren en die nemen allerlei strategische posities in HAHA dat is zo leuk om te zien, net een film.Zorg dat je op tijd pint ! dus het beste is vrijdag om 11 uur voor het week-end ( anders is die leeg)

    Apparaat werkt anders dan hier dus;

    kaart erin, kaart eruit, kaart erin en pin geven, kaart erin en instructies die je kan lezen in het engels volgen, kaart eruit, kaart erin ( geen grapje)dit is om te verifieren en dan kan je poen pakken.

    Laat niet aan iedereen zien hoeveel je gepint hebt, en als je het wegstopt, doe dat dan op diverse plaatsen in je tas ! en stop het weg terwijl je daar nog staat. Neem nooit meer geld mee dan je denkt nodig te hebben, dat is NOOIT meer dan 50-100 RS p.d. en dan ben je een BIG SPENDER. Mocht je portomonnee gepikt worden dan ben je niet alles kwijt.

    WAAR IS DE JOODSE BAKKER.

    Het start punt ook wel het eind punt van de bussen is op een pleintje met een hele mooie witte kerk( met geel ) en een mooi christus beeld ervoor en een parkje.

    Als je uitstapt zie je meteen een drukke straat(je) dat heet BROADWAY.

    Net voor dat straatje is aan je linkerhand de JOODSE BAKKER, makkie, het is vrij groot en je herkend het aan het Israelische handschrift bij de broodjes.

    Je kan daar overheerlijke broodjes eten, drinken en een MUST zijn de milkshakes, ECHT ! DOEN ! de menu kaart is ook in het engels. Dit voor het pinnen.