Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Activiteiten in Arraial D'Ajuda / Porto Seguro

  • Roel

    Wij hebben weer een reis gebroekt naar Arraial D'Ajuda en gaan, na ervaringen in de vorige zomer, onze activiteiten gewoon daar regelen. Vorig jaar via Neckerman onze excursies en uitjes geregeld, en hoewel het Neckerman meisje aldaar erg behulpzaam was rechtvaardigde dat niet dat je 24 euro betaald voor een bootreis voor twee personen, waar je gewoon ter plekke voor 3 euro (!) dezelfde kaartjes kon halen.

    De trip met de schoolbus naar o.a. de markt en de sloppenwijken is echt de moeite waard, je weet niet wat je ziet! We hebben nog steeds allerlei vage heerlijke kruiden voor in het eten die we daar gekocht hebben (Bahia kruiden, mix van lokale kruiden en specerijen)

    Als je denkt dat je het niet aandurft om ter plekke wat te regelen kun je ook de Engelssprekende Marléne opzoeken (of mailen op marlenebrasil@yahoo.com.br). Erg behulpzaam, en tickets voor dezelfde excursies als NL reisorganisaties voor stukken goedkoper.

    Meer plekken om te bezoeken hoor ik graag over :)

  • Daan

    hoe of via wie heb je geboekt?

  • Roel

    De vlucht en poussada zelf evengoed via Neckerman, de activiteiten bij ECO & ADVENTURE (email adres in 1ste bericht).

  • Hein

    Neckermann en Thomas Cook bieden geen Brazilie aan via hun Websites; Arkefly vliegt uitsluitend op Natal.

    Hoe kom je dan in Porto Seguro?

  • Hein

    Hoe is dat mogelijk?

    Neckerman en Thomas Cook bieden geen reizen aan naar Brazilie op hun websites en Arkefly vliegt niet op Recife en Porto seguro.

  • Hein

    Hoe is dit mogelijk?

    Neckermann // Thomas Cook bieden geen reizen aan op Porto de Seguro en Arkefly heeft Recife en Porto niet in haar bestemmingslijst.

  • Hein

    Hoe is dit mogelijk?

    Thomas Cook c.q. Neckermann bieden geen reizen meer aan op hun Website naar Brazilie.

  • Hein

    Hoe is dit mogelijk?

    Thomas Cook/Neckermann heeft op hun website geen reizen naar Brazilie.

    Arkefly vliegt niet op Recife en Porto Seguro.

  • Hein

    Hoe is dit mogelijk?

    Neckerrmann c.q. Thomas Cook vliegen niet meer op Brazilie en Arkefly heeft Recife en Porto seguro ook niet bij hun bestemmingen.

  • Hein

    Hoe is dit mogelijk? Neckermann reizen c.q. Tomas Cook hebben geen Brazilie in hun bestemmingen en Arkefly heeft de vluchten naar Recife en Porto Seguro niet in haar programma.